Randers Cykelmotion

Bliv medlem af RCM

Der er altid plads til nye medlemmer og har det din interesse, kan du eventuelt sende et par linier om dig selv til os og hvis du har nogle spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at stille dem også. Skriv til formanden eller kassereren

RCM er for alle

I hvert fald alle med en racercykel, som har lyst til at køre sammen med andre – både hurtigt af og til og mere adstadigt andre gange. Dertil lægger vi stor vægt på det sociale samvær.

Og husk - RCM er også en pigeklub.

Der har efterhånden etableret sig en ret ret stabil pigegruppe på ca 6 - 10 medlemmer - der er plads til flere, hvorfor der som regel altid er nogle piger hver træningsaften.
Anmod eventuelt om optagelse i den lukkede Facebook-gruppe Cykelpigerne - Randers cykelmotion.

Har du fået mod på at cykle sammen med andre, så kan du hele året rundt møde op på en af vores faste træningsaftener/dage - mandag, torsdag, lørdag eller søndag - hvor du kan prøve at køre sammen med andre i en gruppe.
Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer, men er du helt ny som cykelrytter er det nok bedst at starte på en mandag eller torsdag. Disse dage er vi inddelt i grupper efter styrke og tempo, og det vil derfor være nemmest at finde nogle ligemænd at køre med. Alt du skal huske er din racercykel og hjelm.

Se træningstider

 

Er du ny cykelmotionist og ikke vant til at køre i gruppe, opfordrer vi dig til at deltage på vores introhold. Her prøver du at køre i gruppe og bliver introduceret til regler og køremåder. Ring / skriv til vores formand eller kasserer for nærmere info

Udstyr

Der opfordres til at køre på en racercykel, idet på en 3 / 5 gearet "havelåge" vil det være mere end svært at følge med. Investeringen er i første omgang lidt dyr, da priserne på en racer starter omkring 5-6.000 kr. og opefter. Valget kan være svært i starten, da man ikke rigtig ved om cykeltræning nu også er noget for en. Men de lokale cykelhandlere i Randers, kan rådgive i forbindelse med køb af udstyr til ethvert formål.

Mød op og prøv nogle gange før du beslutter dig.