Randers Cykelmotion

Referat fra generalforsamling i Randers cykelmotion 27/2-2019

Referat af Generalforsamling i Randers Cykel Motion 27.02.19

PDF med referat kan læses her

Bestyrelsens beretning 2019

 

Tak til vores afgående formand – Arne Krog

Vores kære formand Arne har jo valgt at sige titlen fra sig fra og med i aften – og også træde ud af bestyrelsen. Det har krævet mange overvejelser ved jeg, for du er jo glad for arbejdet. Ved det ikke er fordi du er kørt træt, men at du synes det er på tide der kommer nye og yngre kræfter til. Du bliver 70 senere på året, så det har været et af argumenterne overfor dig selv. Da beslutningen var taget – og du sagde det højt – ja så kom den største udfordring: Hvor længe havde du egentlig siddet som formand og i bestyrelsen. Og dette sker vel at mærke for ham, som ellers kan huske alle andre årstal og datoer helt tilbage til Harald Blåtand.
16 år i bestyrelsen og heraf 5 år som formand blev konklusionen. Arne, du har været den oplagte formand med dit positive og rummende væsen. Du snakker gerne med alle – til højre og venstre – og tager alle henvendelser alvorligt. Du har skabt en tradition for højt informationsniveau – og tager gerne ordet inden start på træningsaftenerne – og sender holdene afsted. Vi to har haft løbende kontakt og diskuteret mange emner undervejs. Det har været en fornøjelse Arne. Du har en fantastisk evne til at være positiv. Jeg har mange gange oplevet, når jeg har sendt en fællesmail ud om et eller andet – så kommer der en mail fra Arne, hvor der står: Godt skrevet Steen, eller Godt initiativ. Det kan vi alle lære noget af!!!

16 år i bestyrelsen – det har været en lang rejse Arne – der er sket meget med klubben undervejs – men jeg er sikker på alle vil sige, at den har udviklet sig til noget bedre. En velfungerende motionsklub med fokus på det sportslige, men bestemt også det sociale. Nogen vil nok sige at det sociale tager lidt rigelig over i visse perioder, men sådan skal det være. (Klubben er nu ejer af 20 snapseglas) Al den positive udvikling har du din meget store andel af Arne. Tak for det. Jeg ved at vi heldigvis ikke kommer til at se mindre til dig i klubben. Du er det faste holdepunkt på veteranholdet og træner flere gange om ugen – foruden du også er en god løber. Snart går det sydpå igen for at køre 7 etaper sammen med tour de taxa folk – og så en masse ture i DK bagefter sammen med os andre. Bliv ved med det Arne.

På klubbens vegne vil jeg sige dig tak for indsatsen Arne.
Nu må vi andre prøve at køre klubben videre uden ham det omvandrende orakel.

Steen Bach