Randers Cykelmotion

Kåring af årets kammerat på generalforsamling 27. februar 2019.

 

Årets kammerat 2018

Det var ikke svært at skulle finde frem til årets kammerat 2018. Han har ikke været medlem så længe – faktisk kun tre år, og så er han ret ung. Ja faktisk en af klubbens yngste medlemmer. Det er Kevin Hansen.

Kevin, du falder godt ind sammen med alle de gamle. Forståelig lidt forsigtig i starten – forståeligt når man kigger ned på den her flok garvede og modne medlemmer, men du er hurtigt faldet ind. Du deltager i mange af fællesløbene, og det sociale dyrker du også. Du har også påtaget dig at arrangere træningsture – senest Rold og om lidt til Silkeborg. Du er også med på ”alkoholdet” om lørdagen her i vintersæsonen. Godt nok siger du nej til både kaffe og de små glas, men heldigvis er der også cola og leverpostej!!

Men Kevin har virkelig vist sig som en sand kammerat i 2018. Som mange sikkert ved, kom Morten alvorligt til skade ifm Marmotten. Han blev transporteret langt væk i ambulance, og da han blev så klar i hovedet, at han fandt ud af hvor i verden han var – og lægen ikke ville beholde ham – fik Ole og Stig hentet ham hjem til vores hytte klokken lort om aftenen. Det syn der mødte os glemmer jeg aldrig – Morten så aldeles forfærdelig ud, havde det aldeles forfærdelig og vi var alle sammen i chok. Her trådte Kevin så til! Han vågede over Morten hele natten – havde kontakt med ham hver time, og da det om morgenen viste sig, at Morten ikke kunne sidde i en bil hjem – selvfølgelig kunne han ikke det – så sagde Kevin straks at han blev tilbage sammen med patienten – vi kunne bare køre. Vi andre var presset på tiden med aftaler derhjemme – men det var du også ved jeg. Du blev hos ham i hytten til om aftenen, fik ham transporteret på hotel, fik organiseret flydende kost til den stakkels sultne mand, fik ham fragtet ud i lufthavnen så han kunne komme hjem. Og så kørte du ellers Mortens bil alene hele vejen hjem til Randers. Du var sgu ikke et kønt syn da vi mødtes ved ankomsten til Randers.

Nåh ja, så sørgede Kevin også for at få hentet Mortens racer efter et større detektivarbejde, så den nu igen er klar.

Så en sand Årets kammerat 2018: Kevin Hansen

Steen Bach